8200 Veszprém, Jutasi út 95.+3630/2489904Hétfő-Péntek: 8:30-17:00 / Szombat: 8:00-12:00 / Vasárnap: Zárva

Rólunk 

    Több, mint 30 éve, 1983-ban kezdtünk el, elsősorban hazai gyárak burkolataival foglalkozni.
1995-ben nyitottuk meg fürdőszobaszalonunkat Veszprémben a Jutasi út végén. Az évek során prémium minőségű olasz, spanyol, indiai és kínai import burkolatokkal, továbbá saját gyártatású, magas minőségű zuhanykabinokkal, kádakkal, szaniterekkel, bútorokkal és kiegészítőkkel bővítettük kínálatunkat. Az állandó kiváló minőségre garancia a gyárakkal több évtizede tartó kiváló kapcsolat és megbízható beszállítóink pontossága.
    Vásárlóink a közel 2000 m2-es bemutatótermünkben barangolhatnak, ahol inspirációt berendezett fürdőszobáink adnak. Ha pedig elakadnak, figyelmes és hozzáértő értékesítőink segítenek a színösszeállítás, formavilág, praktikum labirintusában eligazodni.
    Veszprémben egyedülálló készlettel rendelkezünk, hiszen 1300 m2-es raktárunkban több ezer négyzetméternyi burkolat, zuhanykabinok, bútorok, szaniterek és kiegészítők állnak rendelkezésre. Vevőközpontú üzletpolitikánknak köszönhetően vásárlóink időről-időre visszatérnek, legyen szó akár kisebb felújításról, új építkezésről vagy akár hotelek, társasházak, közületek projektjeiről.
    Falicsempe vagy járólap, kültéri vagy beltéri burkolat, kisebb vagy nagyobb méretű lapról legyen szó, nálunk biztosan megtalálja. A burkoláshoz szükséges segédanyagokat is biztosítjuk a padlókiegyenlítőtől kezdve, a csemperagasztón át egészen a fugázó anyagokig, élvédőkig.
 


 

Inspiráló, kreatív ötletek

Életünk megszámlálhatatlan kis és nagy döntésből áll. Nap mint nap választanunk kell a kompromisszum és kívánság teljesítése között, az átlagos és egyedi között, olyan között, ami mindenkinek van, és ami csak Önnek.

Burkolatok, trendek

Örök klasszikus vagy modern felületek?

Részletek ?

Tisztítás, karbantartás a fürdőszobában

Kíméletes karbantartás a RAVAK tisztítószerekkel

Részletek ?

Zuhanykabin vagy fürdőkád?

Kényelem vagy funkcionalitás - zuhanykabin, fürdőkád vagy mindkettő?

Részletek ?
Inspiráló ötletek és megoldások