8200 Veszprém, Jutasi út 95.+3630/2489904Hétfő-Péntek: 8:30-17:00 / Szombat: 8:00-12:00 / Vasárnap: Zárva

Tisztítás, karbantartás a fürdőszobában



A piacon kapható fertőtlenítő hatású tisztítószerek nagy része klórt vagy más agresszív anyagot tartalmaz, melyek a fürdőszobában található szanitertermékeket visszafordíthatatlanul károsíthatják. A RAVAK cég ezért fejlesztette ki saját fürdőszobai tisztítószereit, melyek hatékonyságát rendszeresen ellenőrzi, így a cég teljes jótállást vállal rájuk.

Az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, -ajtók és kádparavánok számára a RAVAK kifejlesztette az egyedi RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteget, amely az üvegre még a gyártás során felkerül. Ez a réteg megakadályozza a szennyeződések és vízkő lerakódását. A vízcseppek ahelyett, hogy rászáradnának, lefolynak róla. A védőréteg tökéletesen ellenáll a szokásos tisztítószereknek, ám rendszeres ápolása és karbantartása elengedhetetlen. A védőréteget RAVAK AntiCalc Conditioner készítménnyel ajánljuk utánkezelni kéthavonta vagy félévente, a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően.

A szanitertermékek és kerámiaborítás szennyeződéseinek vagy zsírfoltjainak eltávolítására szolgál a RAVAK Cleaner tisztítószer. A csaptelepek és krómozott felületek külsőjét és használhatóságát rontó vízkő és más szennyeződések ellen megalkottuk az új RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert. A RAVAK TurboCleaner hatékonyan eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyóján lerakódott makacs szennyeződéseket is.

 

Inspiráló, kreatív ötletek

Életünk megszámlálhatatlan kis és nagy döntésből áll. Nap mint nap választanunk kell a kompromisszum és kívánság teljesítése között, az átlagos és egyedi között, olyan között, ami mindenkinek van, és ami csak Önnek.

Burkolatok, trendek

Örök klasszikus vagy modern felületek?

Részletek ?

Tisztítás, karbantartás a fürdőszobában

Kíméletes karbantartás a RAVAK tisztítószerekkel

Részletek ?

Zuhanykabin vagy fürdőkád?

Kényelem vagy funkcionalitás - zuhanykabin, fürdőkád vagy mindkettő?

Részletek ?
Inspiráló ötletek és megoldások